Попередня гіпотеза – яйця і яєчний крем у десертах 14 і 15 липня.
Про це Михайло Кацурін написав в Instagram, інформує DailyLviv.com.
“Я отруївся у власному ресторані у Львові. І, на жаль, не тільки я. Станом на зараз 11 гостей повідомили нам про симптоми отруєння. Попередня гіпотеза – яйця і яєчний крем в десертах 14 і 15 липня, написав Михайло Кацурін. – Що ми робимо вже і що будемо робити:
– сплачуємо рахунки за лікування всім, хто отруївся. З усіма, хто звернувся по допомогу, на звʼязку. Якщо вам теж стало зле, напишіть, будь ласка, свій контакт в дірект @china.hi. Я теж лягаю в інфекційку, бо стан паскудний;
– закрили заклад до зʼясування обставин;
– викликали санстанцію, яка вже перевірила всіх співробітників, поверхні та продукти. Чекаємо на результати. Повідомимо їх кожному постраждалому і громаді також. Всі інші належні законом перевірки звісно пройдемо теж;
– утилізуємо всі продукти, які наразі є в ресторані, незалежно від результатів перевірки.
Ми вже 10 років годуємо гостей і зараз це приблизно пів мільйона відвідувачів на рік.
До теми: Хворі на сальмонельоз у Львові споживали круасани з куркою і салат Цезар
Якість продуктів, процесів, стандартизація, безпека – звісно, один з наших головних фокусів уваги. Втім, як нам пояснили в інфекційній – кожного літа в ресторанах стається декілька аналогічних, так званих «спалахів». На жаль, цього разу «спалах» стався з нами.
Ми зробимо все для того, щоб допомогти кожному, хто отруївся, зробимо усе, щоб унеможливити подібне в майбутньому.
Вибач, Львів. Нам страшенно шкода. Ми зробимо усе і більше, щоб виправитися!”
Рік тому: Масове отруєння на Львівщині. До лікарні вже госпіталізували 23 людей
Шість років тому: «Nestle» підтвердила отруєння своїх працівників у Львові
У коментарях до цього допису Михайла Кацуріна хвалять за “дуже гарний вчинок власника бізнесу”. – “Визнати помилку та всіма зусиллями її виправляти, ще й оплатити лікарні постраждалим. Гідно. Удачі”.
До теми: Найдієвіші способи позбутися харчового отруєння